ویتنام مانع از صعود دختران ایران شد | افرا ورزش
ورزشی
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش افرا ورزش، مسابقات بسکتبال سه نفره کاپ آسیا در سنگاپور دنبال شد و تیم ایران با قرار گرفتن در رده دوم جدول گروه خود موفق به صعود نشد.
ایران روز پنجشنبه 7 فروردین 1404 در سومین و آخرین دیدار خود مالدیو را شکست داد اما این پیروزی هم نتوانست ایران را به رتبه نخست جدول و کسب بلیت صعود برساند.
تیم بسکتبال سه نفره زنان ایران برای صعود به جدول اصلی و 12 تیمی مسابقات کاپ آسیا باید در گروه سوم دور مقدماتی در جدال با قزاقستان، ویتنام و مالدیو صدرنشین میشد.
شکست در مسابقه نخست برابر ویتنام، دختران بسکتبالیست را از این هدف دور کرد.
ایران با ترکیب مهلا عابدی، فرناز خدامرادی، نگین رسولی پور و کیمیا یزدیان طهرانی در این مسابقات شرکت کرد.
نتایج ایران در بسکتبال سهنفره کاپ آسیا 2025 ایران 16 : 19 ویتنام
ایران 21 : 6 قزاقستان
ایران 21 : 1 مالدیو
تیمهای حاضر در مرحله نهایی 12 تیم جدول اصلی مسابقات قهرمانی آسیا تیمهای شرق آسیا و اقیانوسیه هستند و این نشان از تفاوت سطح بسکتبال غرب و شرق قاره دارد.
چین، نیوزیلند، کره جنوبی، مغولستان، تایلند، چین تایپه، ژاپن، سنگاپور، ویتنام، استرالیا، فیلیپین و اندونزی تیمهای حاضر در جدول اصلی بسکتبال سه نفره کاپ آسیا 2025 هستند.
لینک کوتاه : https://afravarzesh.ir/?p=102848
منبع
مارمولکبازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز میشود
-
جمعه ۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳:۲۵
-
۶ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/705816/